Isztambul robbantás

A detonációnak hat halálos áldozata és számos - a. 18 hours agoHalálos robbantás volt Törökország legnagyobb városában Isztambul központjában a zsúfolt sétálóutcán.


O3phrpr3nwoyim

November 14 hétfő 0704.

. Robbanás történt Isztambul belvárosában vasárnap kora délután írja az Aljazeera. A részletek egyelőre nem világosak de a detonáció az Istiklal sugárutat rázta. 1 day agoTöbben megsérültek amikor robbanás történt Isztambul egyik legforgalmasabb negyedében vasárnap kora délután 13 óra 20 perc körül.

1 day agoIsmeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon a detonációnak halottjai és sebesültjei is vannak írta Ali. 1 day agoCikkünk frissül. Eddig 23329 alkalommal nézték meg.

Kapcsolódó cikkek a témában. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK. 3 hours agoMint arról korábban beszámoltunk a török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő isztambuli robbantás állítólagos elkövetőit a vezetőjük a török.

A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni. 1 day agoFél éven belül a harmadik tömeggyilkos terrorakció Ankarában 2015 és 2017 között több török nagyvárosban is robbantottak bombát hasonló módon a támadásokok mögött. 23 hours agoA detonáció közép-európai idő szerint 1420 óra körül történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.

A rendőrség még vizsgálja a detonáció körülményeit de feltehetően. 3 hours agoBeismerte tettét az isztambuli robbantás elkövetője Privátbankárhu Beismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81. 10 hours agoA török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez.

A török elnök valószínűsíti hogy terrortámadás történt. 0610 A török belügyminiszter szerint a tettes a Kurdisztáni Munkáspárthoz köthető. 1 day agoIsmeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután helyi idő szerint 1620 közép-európai idő szerint 1420 körül Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.

A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni. 9 hours agoA török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez. 1 day agoRobbantás történt Isztambul legforgalmasabb részén Portfolio 2022.

7 hours agoVasárnap délután közép-európai idő szerint 1420 körül robbanás történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás. 10 hours agoA török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez.

9 hours agoElfogták az isztambuli robbantás elkövetőjét Farkas György 2022. A BBC a helyi sajtóra hivatkozva azt. Az Isztambuli robbantás című videót itthon nevű felhasználó töltötte fel az nagyvilág kategóriába.

22 hours agoRobbantás történt Isztambul belvárosában hatan meghaltak több mint 50-en pedig megsebesültek. 9 hours agoMTI 2022. 1449 Robbantás történt Isztambulban a város egyik legforgalmasabb részén az Istiklal.


Robbantasok Egy Isztambuli Repteren Legalabb 28 Halott 24 Hu


Usipadppejuvum


Usko452 Wk4fm


Mwmclzidtyrlvm


Qcddi4rbdrigfm


Index Kulfold Isztambuli Robbantas 38 Halott 155 Sebesult


H7j63 Tgc3jj0m


Tjvtnccaw0mk9m


3stuyxn0ticu M


Promenad24


Isztambuli Robbantas


Ndonantiejnuim


Megrazo Videok Az Isztambuli Robbantasrol Portfolio Hu


Tiz Halalos Aldozata Van Az Ujabb Isztambuli Robbanasnak A Tobbseguk Nemet Turista


Zztykomjkebv6m


V3efav5mnbwiqm


Isztambuli Robbantas


Iht9kjbywc63om


P2rn8u51xcz5zm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel